Werken op kantoor

Dit is geen standaard vacature-tekst, want wij zijn geen standaard klusbedrijf. Wij zijn een groep stuiterend enthousiaste mensen, die elke dag weer hun uiterste best doen om dit bedrijf een beetje toffer, een beetje beter en een beetje groter te maken. Doordat we al een beetje groter zijn geworden, is er weer ruimte ontstaan voor een extra enthousiasteling die ons team komt versterken.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken iemand die er écht zin in heeft, eigen initiatieven deelt en bereid is om even door te pakken als het nodig is. We willen als bedrijf een fijne vibe hebben en we willen anders zijn dan de rest en dit ook uitstralen. Als je bij ons komt werken, dan word je ook écht onderdeel van het team. Een klein, maar groeiend team welteverstaan.

Je wordt bij ons het eerste aanspreekpunt voor klanten en studenten. Je beantwoordt klantvragen, maakt opdrachten aan, plant studenten op de juiste klussen, schakelt door naar Vakman voor Alles als de opdracht te groot of complex is voor Student voor Alles, je voert sollicitatiegesprekken met studenten, je zorgt dat de juiste spullen voor de juiste klussen geregeld worden, beantwoordt telefoontjes en het belangrijkste van alles: je straalt zowel naar de klanten als naar de studenten de fijne vibe uit, die wij als bedrijf zo belangrijk vinden. Wij begeleiden je uiteraard, maar we zijn daarnaast dus ook heel benieuwd naar jouw mening en jouw ideeën. Uiteindelijk doen we het samen!

Als jij op zoek bent naar een baan waarin je jezelf kan ontwikkelen en waar je geen nummertje bent, als jij zoekt naar een baan waar jij er ook echt toe doet en de verbindende factor wordt, pak dan nu deze kans. Er zijn doorgroeimogelijkheden, zowel in uren als in verantwoordelijkheden. Potentieel laten we echt niet onbenut 😉

Direct solliciteren

Schakel een student in

Extra paar handen nodig? Of heb je een klus die wat voeten in de aarde heeft?

Wij ontzorgen je van top tot teen.

Maak een afspraak

Zelf een Student voor Alles worden?

We leiden je graag op! Je bent dan écht onderdeel van ons team. Geen uitzendkracht of nummertje. Jij ontzorgt tenslotte onze opdrachtgevers, daarom zorgen wij graag voor jou.

Kom bij ons werken