Vacature kantoormedewerker

Je ziet het goed, wij zijn weer op zoek naar iemand die ons kantoorteam in Amsterdam komt versterken! Wij zijn als bedrijf vernieuwend, altijd op zoek naar uitdaging en pakken opdrachten die in eerste instantie onmogelijk lijken graag aan. Voor ons is het heel belangrijk dat de communicatie naar de klant helder én vriendelijk is.

Om de doelen in ons snelgroeiende team te behalen zoeken wij naar een sterspeler! Onze nieuwe winnaar moet probleemoplossend en proactief te werk kunnen gaan. Het is belangrijk dat je meerdere balletjes in de lucht kunt houden. De dagen op ons kantoor zijn dynamisch en soms lopen er meerdere dingen door elkaar heen, maar dat houdt het werk wat ons betreft juist leuk en veelzijdig. Als jij deze eigenschappen onder de knie hebt pas je in het plaatje van Student voor Alles.

Ben je zelf niet zo'n ster in klussen? Geen paniek maar lees dan alsnog even verder! 😉

Naast bovenstaande functie-eisen zoeken we iemand die onze sales- en marketingstrategie naar een hoger niveau kan tillen. Omdat wij een groeiend bedrijf zijn en deze functie redelijk nieuw voor ons is, verwachten we dat je zelf initiatief neemt. Je gaat zelfstandig te werk en bent bovenal geduldig. Je krijgt in ons bedrijf de kans om je eigen functie vorm te geven naast een vast takenpakket. De vaste werkzaamheden bestaan uit het plannen van klussen, contact met klanten onderhouden en op den duur sollicitatiegesprekken met studenten voeren.

Word je hier enthousiast van en zie je jezelf al als onze nieuwe alleskunner? Neem dan contact op en misschien spreken we elkaar snel!

Direct solliciteren

Schakel een student in

Extra paar handen nodig? Of heb je een klus die wat voeten in de aarde heeft?

Wij ontzorgen je van top tot teen.

Maak een afspraak

Zelf een Student voor Alles worden?

We leiden je graag op! Je bent dan écht onderdeel van ons team. Geen uitzendkracht of nummertje. Jij ontzorgt tenslotte onze opdrachtgevers, daarom zorgen wij graag voor jou.

Kom bij ons werken