Student voor Montage

Omdat niet elke handleiding even handig is, omdat je soms meer handen nodig hebt dan je zelf bezit of omdat het tijd kost die je liever doorbrengt met dierbaren. Er zijn genoeg redenen te bedenken om onze studenten te vragen voor montageklussen. Wat is die van jou?

Kleine klusjes

Sommige klussen zijn zo gepiept. Denk aan het in elkaar zetten van een boekenkast of tafeltje. Toch blijven juist deze klusjes vaak liggen. Onze studenten hebben allemaal een basistraining gevolgd waardoor ze deze klussen eenvoudig voor je klaren. Ook comfortabel: de studenten nemen zelf gereedschap mee.

Medium klussen

Een aantal klussen hebben meer tijd en aandacht nodig. Misschien wil je namelijk niet één, maar vijftig boekenkasten in elkaar zetten. Wij coördineren het volledige proces van A tot Z. Dat betekent dat onze studenten ook alle benodigdheden regelen: van het gereedschap tot een busje om de materialen mee te vervoeren.

Grote klussen

Wil je geen boekenkast, maar een compleet nieuwe keuken laten monteren? Vakwerk vraagt om vakmensen. Onze studenten krijgen daarom bij grote klussen ondersteuning van Vakman voor Alles. Samen voeren we het project niet alleen uit: ook de planning, begroting en coördinatie nemen we uit handen. Een succesvol resultaat gegarandeerd!

Altijd kwaliteit

Kundig én nauwkeurig: dat zijn onze studenten. Stuk voor stuk hebben ze trainingen gevolgd en zijn ze ingewerkt door ervaren collega’s. Per opdracht bekijken we welke student de benodigde kennis en ervaring in huis heeft. Ook niet onbelangrijk: onze studenten zijn fijn gezelschap. Wel zo prettig, als je iemand in huis of op de werkvloer ontvangt.

Hoe werkt het?

  1. Je geeft je wensen door via dit formulier.
  2. Je krijgt van ons een belletje om de klus te bespreken.
  3. Je ziet onze studenten op het afgesproken moment verschijnen.
  4. Je ontvangt na afloop onze factuur in je mailbox.
  5. Je klus is geklaard!

Student voor Alles reviews

Klant review 1

Patrick - Bagels & Beans Amsterdam

“Zowel voor kleine als grote klussen een aanrader!”

Lees meer

Klant review 2

Tineke - Amsterdam

“Helden zijn het!”

Lees meer

Schakel een student in

Extra paar handen nodig? Of heb je een klus die wat voeten in de aarde heeft?

Wij ontzorgen je van top tot teen.

Maak een afspraak

Zelf een Student voor Alles worden?

We leiden je graag op! Je bent dan écht onderdeel van ons team. Geen uitzendkracht of nummertje. Jij ontzorgt tenslotte onze opdrachtgevers, daarom zorgen wij graag voor jou.

Kom bij ons werken