Student voor Klussen

Schilderijtjes bevestigen, lampen ophangen, een kippenhok zagen: onze klusstudenten doen het met alle liefde. Samen met jou stellen we vast of je een kleine, medium of grote klus voor ons hebt. We werken dus altijd op maat: van de offerte tot het kippenhok.

Kleine klusjes

Sommige klussen zijn zo gepiept. Denk aan het ophangen van een schilderij of bevestigen van boekenplanken. Toch blijven juist deze klusjes vaak liggen. Onze studenten hebben allemaal een basistraining gevolgd waardoor ze deze klussen eenvoudig voor je klaren. Ook comfortabel: de studenten nemen zelf gereedschap mee.

Medium klussen

Een aantal klussen hebben meer tijd en aandacht nodig. Neem het realiseren van een op maat gemaakte inloopkast. Wij coördineren het volledige proces van A tot Z. Dat betekent dat onze studenten ook alle benodigdheden regelen: van het gereedschap tot een busje om de materialen mee te vervoeren.

Grote klussen

Denk je aan een nieuwe keuken of een verbouwing op de werkvloer? Vakwerk vraagt om vakmensen. Onze studenten krijgen daarom bij grote klussen ondersteuning van Vakman voor Alles. Samen voeren we het project niet alleen uit: ook de planning, begroting en coördinatie nemen we uit handen. Een succesvol resultaat gegarandeerd!

Altijd kwaliteit

Kundig én nauwkeurig: dat zijn onze studenten. Stuk voor stuk hebben ze trainingen gevolgd en zijn ze ingewerkt door ervaren collega’s. Per opdracht bekijken we welke student de benodigde kennis en ervaring in huis heeft. Ook niet onbelangrijk: onze studenten zijn fijn gezelschap. Wel zo prettig, als je iemand in huis of op de werkvloer ontvangt.

Hoe werkt het?

  1. Je geeft je wensen door via dit formulier.
  2. Je krijgt van ons een belletje om de klus te bespreken.
  3. Je ziet onze studenten op het afgesproken moment verschijnen.
  4. Je ontvangt na afloop onze factuur in je mailbox.
  5. Je klus is geklaard!

Student voor Alles reviews

Image

Patrick - Bagels & Beans Amsterdam

“Zowel voor kleine als grote klussen een aanrader!”

Lees meer

Image

Tineke - Amsterdam

“Helden zijn het!”

Lees meer

Schakel een student in

Extra paar handen nodig? Of heb je een klus die wat voeten in de aarde heeft?

Wij ontzorgen je van top tot teen.

Maak een afspraak

Zelf een Student voor Alles worden?

We leiden je graag op! Je bent dan écht onderdeel van ons team. Geen uitzendkracht of nummertje. Jij ontzorgt tenslotte onze opdrachtgevers, daarom zorgen wij graag voor jou.

Kom bij ons werken