Over ons

Over ons

Over de oprichters

Even voorstellen. Student voor Alles is opgericht door Daan, Merijn en Jan. Daan heeft een achtergrond in de financiële sector, Merijn studeert van alles rondom IT en Jan heeft gewerkt bij de brandweer en politie. Misschien denk je nu: vreemd gezelschap, maar juist onze diversiteit en eigen ervaringen als student hebben ons dit breed inzetbare bedrijf gebracht.

Intussen is ook Mike mede-eigenaar. Eerst bij ons begonnen als student, maar hij bleek dusdanige toevoeging dat hij een vast onderdeel van de club is geworden. Ook Wendy is een van onze vaste medewerkers. Zij is opgeleid als restauratieschilder en tevens bij ons begonnen als student en doorgegroeid tot onmisbare schakel!

Onze studenten zijn net zo divers als wij. Welke dienst kunnen we jou verlenen?

Over onze studenten

Klussen, monteren, schilderen: onze studenten doen het allemaal. Ook voor een verhuizing of renovatie draaien ze hun hand niet om. Per klus bekijken we welke student er geschikt voor is. Wie er ook de klus komt klaren: je krijgt gegarandeerd een gedreven en getrainde student over de vloer. Elke student krijgt namelijk begeleiding en cursussen om vakwerk te leveren. Bij grote klussen, zoals een verbouwing of renovatie, koppelen we de studenten aan de specialisten van Vakman voor Alles. Zo investeren we in de ontwikkeling van onze studenten en bieden we jou altijd 100% vakwerk.

Hoe werkt het?

  1. Je geeft je wensen door via dit formulier.
  2. Je krijgt van ons een belletje om de klus te bespreken.
  3. Je ziet onze studenten op het afgesproken moment verschijnen.
  4. Je ontvangt na afloop onze factuur in je mailbox.
  5. Je klus is geklaard!

Student voor Alles reviews

Klant review 1

Patrick - Bagels & Beans Amsterdam

“Zowel voor kleine als grote klussen een aanrader!”

Lees meer

Klant review 2

Tineke - Amsterdam

“Helden zijn het!”

Lees meer

Schakel een student in

Extra paar handen nodig? Of heb je een klus die wat voeten in de aarde heeft?

Wij ontzorgen je van top tot teen.

Maak een afspraak

Zelf een Student voor Alles worden?

We leiden je graag op! Je bent dan écht onderdeel van ons team. Geen uitzendkracht of nummertje. Jij ontzorgt tenslotte onze opdrachtgevers, daarom zorgen wij graag voor jou.

Kom bij ons werken