Klus-Student.nl


Onze klusstudenten vormen, samen met een team van gedreven professionals, een betrouwbaar en voordelig klusbedrijf. Wij zorgen per klus voor de juiste kennis en ervaring, zijn verzekerd, komen op tijd en hebben atijd passend gereedschap bij ons.

Nieuwsgierig naar wat we allemaal kunnen? Vraag het ons gerust!

Placeholder

Klussers

Eén met hun gereedschap, dromend over schroeven en altijd twee rechterhanden.

Ikea-meubels, laminaatvloeren en zelfs op maat gebouwde kasten of baby-kamers. Er is al zoveel door onze Klus-Studenten in elkaar gezet.


Contact

Voor thuis

Van een op maat gemaakte babykamer tot een nieuwe plafondlamp. Ikea-meubels kunnen ze onderhand geblinddoekt in elkaar zetten en ze hebben nooit een plank met “teveel gaatjes” over.

De klusjesmannen denken met u mee, adviseren waar gewenst en werken hard. No nonsense en gewoon goed!

Beloofd

  • Wat we doen, doen we goed
  • Alles in overleg
  • Geen addertjes onder het gras

Placeholder

Placeholder

Zakelijk

Voor op school, kantoor of in de winkel. Rekening houdend met klanten, cliënten of lessen, zorgen onze klussers dat ze bijna niet opvallen. De resultaten zijn dan weer wel duidelijk zichtbaar.

Woorden zijn natuurlijk maar woorden. Indien gewenst overleggen we graag diverse referenties!

Op een rijtje


  • SNA-keurmerk
  • Voordelig en betrouwbaar
  • Vast contactpersoon
Contact

Onze toppers


Onze Klus-Studenten vormen, samen met een team van gedreven professionals, een betrouwbaar en voordelig klusbedrijf. Met per opdracht de juiste kennis, ervaring en altijd evenveel plezier zijn wij uw nieuwe klusjesman. Wij zijn verzekerd, komen op tijd en hebben passend gereedschap bij ons. Nieuwsgierig naar wat we allemaal kunnen? Vraag het ons gerust!

Placeholder