Computer-student

Computer-Student.nl


Wij snappen onze Computer-Studenten niet altijd. Zij uw computer wel!

Hulp bij alles dat met hardware en software te maken heeft, structurele ondersteuning binnen het bedrijf of een geduldige en vriendelijke uitleg over een Ipad. Er is zoveel mogelijk!

Placeholder

Uitleg of hulp

Onze Computer-Studenten kunnen de meest ingewikkelde problemen voor u oplossen, maar ze kunnen u ook op een vriendelijke wijze en op uw eigen tempo uitleggen wat er nou allemaal mogelijk is met de computer of uw tablet.

De Computer-Student

  • Sociaal vaardig
  • Buitengewoon slim en ingenieus
  • Verstand van WiFi, computers, tablets, telefoons, printers en eigenlijk (bijna) alles met een stekker

Voor thuis

Een trage computer of een slechte WiFi-verbinding. Zeer storend en lastig om zelf op te lossen. Gelukkig zijn er Computer-Studenten! Technisch inzicht en verstand van elektronica en software, maken dat zij de “taal” van het apparaat spreken. Als u liever wat hulp of uitleg wilt bij het gebruik van diverse elektronica, kunnen onze Computer-Studenten u op vriendelijke wijze en op uw eigen tempo werkelijk àlles uitleggen!

Samenvattend

  • Goedkope hulp
  • Goede hulp
  • Goede keus

Placeholder

Placeholder

Zakelijk

Op diverse scholen en bedrijven zijn wij inmiddels de vaste IT-er. We sturen een vast gezicht, die de locatie en de medewerkers kent en alle IT-problemen ter plaatse kan verhelpen. Dat kan een hele dag (bijvoorbeeld voor een grote migratie), maar ook prima op een vast moment in de week voor twee of drie uurtjes. U vraagt, wij draaien!

Samenvattend

  • Dienstverlening volledig aangepast op uw wensen
  • Vakkundige IT-er
  • Goedkope IT-er

Tarieven

Ons team


Onder toeziend oog van onze professional (die werkelijk alles op IT-gebied weet), worden onze Computer-Studenten opgeleid tot de absolute toppers die ze zijn. We selecteren ze op kunde en op sociale vaardigheden. We trainen ze vervolgens net zo lang tot ze aan onze (hoge) standaard voldoen. Eindresultaat is een goedkope, maar buitengewoon goede IT-er, die ook nog eens plezier in zijn of haar werk heeft!

Placeholder

Omdat woorden maar woorden zijn, geven we graag een kleine impressie van enkele projecten. Indien gewenst overleggen we graag en met trots diverse referenties en foto’s van eerdere resultaten. We kunnen ook altijd (vrijblijvend) langskomen met ons portfolio onder onze arm.

Placeholder
Placeholder
Placeholder
Placeholder
Placeholder
Placeholder

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque pretium, nisi ut volutpat mollis, leo risus interdum arcu.

Placeholder
Placeholder
Placeholder
Placeholder
Placeholder
Placeholder
Placeholder
Placeholder
Placeholder
Placeholder